×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Чеські підприємці у Житомирі планують поділитися досвідом переробки побутового сміття

ЖДТУ відвідає надзвичайний і повноважний посол Чеської Республіки в Україні Іван Почух.

n 1304168728До ЖДТУ 14 квітня завітає чеська делегація, у складі якої - Iван Почух, надзвичайний і повноважний посол Чеської Республіки в Україні, Зденка Цайсова, другий секретар, прес-секретар Посольства, а також на заході будуть присутні представники влади міста й області.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету.

Розпочнеться зустріч за участю гостей о 14.10 в ауд. 238, де о 14.30 проведуть круглий стіл, в ході якого буде обговорено ряд питань про співпрацю. Зокрема, йтиметься про зустріч з чеськими підприємцями в ЖДТУ, організацію візиту делегації з вивчення досвіду переробки побутового сміття, участь студентів ЖДТУ у заходах, які організовує Чеський центр м. Києва.

Крім цього, о 15.00 заплановане відкриття виставки у краєзнавчому музеї «Чехи Волині», а о 16.00 - урочистий вечір з нагоди 25-річчя Житомирської спілки волинських чехів у Палаці культури.

Нагадаємо, що з листопада 2015 року у Житомирському державному технологічному університеті створено Чеський центр освіти і культури ім. Вацлава Длоугі.

За час роботи Центру укладено договори з двома ВНЗ та одним чеським підприємством, на стадії підписання ще 2 договори. Двоє студентів пройшли стажування у м. Зліні, у даний час одна студентка в Південночеському університеті, ще три почнуть стажування з вересня.

Влітку студенти ЖДТУ візьмуть участь в літній школі Південночеського університету. Здійснюється викладання чеської мови. 

Последнее изменение Среда, 13/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework