×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Третій зональний етап XXII Фестивалю ДЮП визначив фіналіста

13 квітня в м. Новоград-Волинський відбувся третій зональний етап ХХІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

n 1404168748За право представляти свою зону на обласному етапі Фестивалю боролися 5 команд з Ємільчинського, Баранівського, Романівського, Новоград-Волинського районів та м. Новоград-Волинський, - про це повідомляє управління ДСНС України у Житомирській області.

Варто сказати, що команди були сильними і добре підготовленими, хоча й тут не обійшлося без «штрафників», але лише за перевищення часу. Та не зважаючи на недоліки, виступи були вдалими і лідери визначились майже одразу.

Дружина з м. Новоград-Волинського проявила себе і в «Домашньому завданні» на всі 100. Дівчата представили увазі глядачів чудовий сценарій, який складався на 80% з повчальних пісень на тему правил безпеки та 20% з мультимедійного супроводу .

Найголовнішим лейтмотивом виступів для усіх учасників було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту, ніж працівники пожежно-рятувальної служби. Несподіванкою для журі цього року стало те, що майже у кожному виступі командвикористовувася мультимедійний супровід. Що робило виступи дюпівців більш сучаснішими.

У цей день вдача посміхнулася трьом командам юних рятувальників – третє місце посіла команда «Пожежне братство» Баранівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. О.Сябрука, друге місце зайняла команда «Гарячі голови» Романівської гімназії, а переможцями зонального етапу, з невеликим відривом від суперників, стала команда «220» Новоград-Волинської ЗОШ І-ІІІ ст. №2.

У пам’яті кожного учасника залишилися приємні враження та нові друзі. Команда - переможець з новими силами та ідеями готується до проведення обласного етапу фестивалю. Саме там визначиться найкраща та найсильніша команда Житомирщини.

n 1404168748 1

n 1404168748 1

n 1404168748 1

n 1404168748 1

Последнее изменение Четверг, 14/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework