На розвиток земельних фондів Житомирщини спрямували 76,5 тис. гривень

Землевпорядники Житомирщини з початку року використали 76,5 тис. гривень на землевпорядні, землеоціночні роботи та заходи з охорони земель регіону.

 

Про це повідомляє сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

Кошти отримали від надходжень в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв.

На роботи з інвентаризації земель спрямували 40 тис. гривень. Ще 36,5 тис. гривень використали на проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів.

У поточному році в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництв до місцевих бюджетів області надійшло 30 тис. гривень.

Сумарно на спеціальних рахунках місцевих рад знаходиться 22,9 млн. гривень, що надійшли в порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництв. Кошти планують використовувати на проведення інвентаризації та нормативної грошової оцінки земель, заходи з охорони та поліпшення стану земельних ресурсів.

Довідково:

Згідно зі статтею 209 Земельного кодексу України, кошти, що надходять у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва, використовуються на освоєння земель для сільськогосподарських і лісогосподарських потреб, поліпшення угідь, охорону земель відповідно до розроблених програм та проектів землеустрою, а також на проведення інвентаризації земель, проведення нормативної грошової оцінки землі. Використання цих коштів на інші цілі не допускається.

 

Последнее изменение Понедельник, 18/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework