У Житомирі пройшов Міжнародний відкритий конкурс творчих робіт, присвячений 55-річчю першого польоту людини в космос

Учасники конкурсу віком від 5 до 18 років випробовували свої сили у шести напрямках - живопис; графіка; комп’ютерна графіка; декоративно-прикладне мистецтво; технічна творчість; мультимедіа.

ПриватБанк виступив одним із партнерів конкурсу для дітей “Яка прекрасна наша планета!”

Прийом робіт на конкурс тривав з 10 лютого по 30 березня 2016 року. Підведення підсумків і нагородження переможців та учасників конкурсу відбулося в Музеї космонавтики ім. С.П. Корольова під час святкування Всесвітнього Дня авіації і космонавтики.

За словами організаторів конкурсу, свої роботи учасники надсилали з України, Литви і Польщі. Надійшло майже 1000 робіт з творчо осмисленою космічною тематикою.

Під час урочистої церемонії підведення підсумків конкурсу, подарунки отримали не лише переможці, а й всі діти-учасники. Порадував дітей подарунками і ПриватБанк. Також, учасники конкурсу одержали картки ЮНІОРА, за допомогою яких мають змогу пройти навчання у дитячій БізнесШколі ЮніорБанку.

Власники картки ЮНІОРА можуть брати участь і в конкурсах та акціях, які проводяться спеціально для них - juniorbank.com.ua, розділ "Конкурси".

ПриватБанк, крім того, що неодноразово підтримував подібні конкурси, фестивалі та заходи для дітей, і сам втілює цілу програму, спрямовану на розвиток і підвищення фінансової грамотності школярів.

Із 2009 року у ПриватБанку стартувала програма ЮніорБанк, яка включає в себе декілька напрямків, зокрема, БізнесШкола, екскурсії та ще один напрямок - бізнес-квест.

Такі напрямки позитивно впливають на інтелектуальний і фізичний розвиток дітей, вчать їх нестандартно мислити та працювати в команді і звичайно дають корисні знання про гроші, картки і роботу банку в цілому.

Последнее изменение Среда, 20/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework