У Житомирі готуються до наймасшабнішої акції прибирання

«Зробимо Україну чистою разом!» – наймасштабніша щорічна Всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку.

Захід проводить громадська організація «Let’s do it, Ukraine!» (LDU), яка є частиною всесвітнього руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 13 мільйонів людей в 113 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

У 2016 році «Зробимо Україну чистою разом!» відбудеться 23 квітня о 10.00 по всій території України в форматі всеукраїнського еко-фестивалю чистоти.

В акції беруть участь громадяни, громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства, співробітники яких приєднуються на рівні корпоративної соціальної відповідальності.

Житомирська обласна державна адміністрація спільно з Житомирським міськвиконкомом також приєднаються до акції 23 квітня о 10.00 год.

Представники апарату ОДА та її структурних підрозділів прибиратимуть наступні локації:

• парк культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна;
• Гідропарк – санітарне очищення території вздовж берегу річки Тетерів від обласного медичного центру вертебрології і реабілітації;
• вул. Чуднівська та Чуднівське шосе – санітарне прибирання шляхового змету та сміття з обочин проїжджої частини по вул. Черняхівського від провулку Оздоровчого до території Гідропарку, в т.ч. розворотне кільце тролейбуса та автостоянка біля нього (лівий бік);
• пам’ятний знак «Літак» в районі Мальованської набережної (вул. Баранова від території АЗС «КЛО»);
• берег річки Тетерів від пров. Політехнічного до пров. Корбутівського;
• Монумент Слави «Вічний вогонь».

Щоб приєднатися до акції, треба заповнити форму реєстрації на сайті letsdoitukraine.org, обрати найближчу локацію та взяти необхідний інвентар.

Запрошуємо громадськість та екологічних волонтерів долучитися до прибирання міста та зробити наше життя комфортнішим.

Последнее изменение Четверг, 21/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework