В Перлявці у будинку мало не згоріло четверо дітей. ФОТО

21 квітня о 21:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яному житловому будинку в селі Перлявка Житомирського району. 

Як повідомляє У ДСНС у Житомирської області, в момент виникнення загорання на кухні знаходилися господарі оселі, а у дальній кімнаті – четверо малолітніх дітей (троє хлопчиків 6, 4 та 3 років та 1,5-річна дівчинка). Помітивши дим, чоловік із жінкою відразу кинулися їх рятувати. Винесли малюків на свіже повітря та покликали на допомогу сусідів.

Отримавши повідомлення про пожежу, бійці частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону Управління та 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини оперативно виїхали за вказаною адресою.

На місці події вони з’ясували, що осередок пожежі знаходиться в одній із кімнат будинку у місці розташування печі. По всій площі будинку спостерігалося сильне задимлення. Також через високу температуру вибухнув газовий балон, що знаходився у веранді. Загалом боротьбу із полум’ям вели 10 бійців ДСНС. О 22:05 їм вдалося локалізувати пожежу та о 00:03 – повністю її ліквідувати. На щастя, загиблих і травмованих немає. Вогнем знищено приміщення кухні, житлову кімнату та ще одну – пошкоджено.

Допомога медиків малюкам не знадобилася, від госпіталізації дітей до лікарні батьки відмовилися. Наразі їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Всі обставини пожежі встановлюють фахівці.

 

 

Последнее изменение Пятница, 22/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework