"Хоробрі серця" представляли Житомир на Всеукраїнському семінарі військово-патріотичних клубів "Кузня захисників України"

22-24 квітня 2016 року інструктори СПК "Хоробрі серця ім. Героїв АТО" представляли Житомир на Всеукраїнському семінарі військово-патріотичних клубів "Кузня захисників України".

Урочисте відкриття семінару відбулося 22 квітня у Мінмолодьспорті. Участь у ньому взяли заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема та начальник відділу національно-патріотичного виховання Микола Ляхович.

Як наголосив Олександр Ярема, зважаючи на російську агресію проти України, військово-патріотична і військово-спортивна підготовка молоді є одним із пріоритетних складових національно-патріотичного виховання. Він також зазначив, що важливим державним завданням сьогодні є дати всі необхідні знання і навики українській молоді, для того, щоб вона могла захистити себе, свою родину і країну від будь-якої зовнішньої агресії. Тому підтримка заходів військово-патріотичного характеру є стратегічним напрямом діяльності Мінмолодьспорту.

У заході взяли участь 100 керівників військово-патріотичних клубів, громадських організацій, воїнів АТО, які працюють у галузі національно-патріотичного виховання молоді.

За матеріалами dsmsu.gov.ua
Фото: соцмережі

 

 

Последнее изменение Понедельник, 25/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework