В маленької Аделінки є шанси ходити, але для цього необхідно зібрати понад 300 тис грн.

Лікарі призначили дівчинці надскладну операцію – деторсионно-варизируючу остеотомію обох стегон. Операція та лікування коштує близько 320-ти тис гривень. 

"Мене звати Ірина. Чотири роки тому трохи передчасно я стала мамою і одразу двічі. Мої дівчатка народилися справжніми дюймовочками – 1 140 і 950 грамів. І як у кожній казці, щоб досягнути свого щастя, потрібно здолати не одну перешкоду. У нас – це ДЦП та лівобічний геміпарез у Аделаїди, однієї із сестричок. Моя сонячна Аделька трудиться від самого народження, займається у басейні, витримує масажі, проходить курси реабілітації у центрах допомоги дітям-інвалідам. Але цього недостатньо".

Після останнього обстеження лікарі призначили надскладну операцію – деторсионно-варизируючу остеотомію обох стегон. І головне - столичні спеціалісти обіцяють одужання! Уявляєте, моя дівчинка зможе ходити! Важко передати словами радість, яка мене охопила, коли мені подарували цю надію. Питання тільки в грошах. Операція та лікування, яке триватиме 3 місяці, коштують біля 320 тисяч гривень. Частина суми вже зібрана мамою, яка не здається, та робить усе можливе, щоб врятувати доньку! В зв'язку з цим, на УББ ми збираємо 250000 грн.

У мене, одинокої мами, яка самотужки виховує двох доньок, ця сума викликає паніку. Що робити? Куди йти? Де шукати гроші? Я завжди повторюю своїм дівчаткам, що ми – сильні, незалежні, що ми впораємося втрьох. І в їхніх очах я не маю права дати собі слабинку, дати волю сльозам, опустити руки... Але зараз я змушена просити про допомогу. Бо маю надію тільки на те, що мою кохану доньку зцілять людська доброта і милосердя.

Прошу всіх, кому небайдуже чуже горе, допомогти зібрати необхідну суму на операцію. Нехай доля буде до вас схильною. Здоров’я вам і добра!"

ПІБ: Андрійчук Аделаїда Ігорівна, 10.02.2011
Місто: Житомир
Діагноз: ДЦП, лівобічний геміпарез зі стійкими руховими порушеннями

Допомогти у зборі кошті можна за посилання: https://ubb.org.ua/uk/project/2162/

За матеріалами: ubb.org.ua

Последнее изменение Понедельник, 25/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework