×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

«Басейну в Глобалі бути»: На сесію міської ради мітингуючі прийшли з вимогою дозволити будівництво спорткомплексу і басейну. ФОТО

28 квітня розпочала роботу восьма сесія Житомирської міської ради депутатів сьомого скликання. 

Від самого ранку під стінами мерії зібралися кілька десятків мітингуючих з плакатами. Основна вимога яких – дозволити ТРЦ "Глобал" побудувати спорткомплекс і басейн.
Також до міськради прийшли підприємці, які просили депутатів прийняти рішення щодо комплексної схеми розміщення МАФів, враховуючи їх вимоги. На що депутати ухвалили рішення, про детальне ознайомлення з інформацією, яку надали підприємці. Також було вирішено розробити нову комплексну схему, пройти процедуру регуляторного акту, створити робочу групу і протягом двох місяців вирішити спірні питання.
По обіді депутатський корпус проголосував за зміни до рішення про міський бюджет на 2016 рік. Згідно якого було розподілено 34 млн. 259 тис. 263 грн. З яких 5,5 млн. грн. отримали профтехучилища, 2,8 млн. виплатять медпрацівникам, 5,4 млн. – робітникам виконавчих органів, згідно децентралізації та 6 млн. грн. підуть на оплату боргу «Житомирводоканалу» за електроенергію.

Последнее изменение Пятница, 29/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework