×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Група піротехнічних робіт знищила чергові знахідки часів минулих війн

29 квітня піротехніки Управління ДСНС у Житомирській області знищили два вибухонебезпечні предмети. Обидва боєприпаси було виявлено у Радомишльському районі.

Перше повідомлення про небезпечну знахідку до рятувальників надійшло із м. Радомишль. Як з’ясувалося, громадяни на власній присадибній ділянці почали зводити господарчу будівлю. Під час земельних робіт для підготовки фундаменту, чоловіки помітили в ґрунті підозрілий предмет. Вони припинили будівництво та відразу зателефонували до Служби порятунку «101». Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд калібром 152 мм часів минулих війн.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Того ж дня до надзвичайників 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Радомишль надійшов виклик із с. Забілоччя. Там компанія чоловіків проводила земельні роботи на місцевому кладовищі. Один з чоловіків влучив заступом по невідомому металевому предмету. Придивившись уважніше, він припустив, що в землі можуть лежати військові боєприпаси. Рятувальники підтвердили цю здогадку. Знахідкою виявився 76-міліметровий артснаряд часів минулих війн.

Піротехніки знищили вибухонебезпечні предмети у спеціально відведеному для цього місці. 

 

Последнее изменение Пятница, 29/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework