Кожна вкладена Вами у російські банки гривня - це куля, яка завтра може стати смертельною

5 травня на майдані Корольова відбулась акція протесту проти банків агресора, організаторами якої стали всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО.

Депутат Житомирської обласної ради Олена Галагуза на своїй сторінці у Facebook опублікувала заяву громадської організації щодо припинення роботи банків на території нашого міста. 

Нагадаємо вам, що в Україні цілком успішно продовжують працювати банки з російським капіталом, які надають кредити і обслуговують підприємства. 

«Ми закликаємо усіх українців не брати кредити та не оформлювати депозити в банківських установах з російським капіталом (ПАТ «Сбербанк», ПАТ «Альфа-банк», ПАТ «Промінвестбанк», ПАТ «ВТБ Банк», ПАТ «Укрсоцбанк», ПАТ «ВіЕс Банк», ПАТ «БМ Банк»). Зважайте, що кожна вкладена Вами у російські банки гривня - це куля, яка завтра може стати смертельною для Вашого сина, брата, чоловіка, батька чи найближчого побратима; це зброя, яка незабаром може зруйнувати Вашу домівку; це тисячі понівечених доль та життів», - так пропагандував організатор заходу.

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 06/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework