×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Нові плани німецької благодійниці з підтримки сімей учасників АТО

У Новоград-Волинському міському Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася зустріч із фрау Валентиною Собецькою — головою німецької асоціації «Допомога дітям України, для Новограда-Волинського». 

Не вперше наша землячка приїжджає з пропозиціями щодо організації заходів на підтримку містян. Лише у 2015 році на проведення благодійних заходів асоціація витратила понад 35 тисяч євро, які були зібрані у Німеччині.
Валентина Собецька розповіла про те, що нині займається організацією поїздки дітей з сімей учасників АТО у Німеччину, цей візит заплановано на серпень. Також у планах голови благодійної німецької асоціації реалізація у Новограді соціального проекту на підтримку жінок із дітьми. Гостя поділилася досвідом організації у Німеччині інтернаціональних зустрічей молодих жінок та їх дозвілля.
Як розповіла «Звягелю» головний спеціаліст ЦСССДМ Людмила Харченко, благодійниця Валентина народилася і виросла у Новограді-Волинському, багато років проживає в Німеччині, що не заважає їй любити Україну, місто свого дитинства і допомагати.
Цьогоріч Валентина Собецька стала переможницею міського рейтингу популярності «Гордість міста-2015» у номінації «Янголи добра», але не змогла бути присутньою на церемонії. Тож директор Центру соціальних служб Наталія Борис від імені громади вручила нагороду благодійниці, подякувавши за плідну співпрацю.

За інформацією «Звягель»

Последнее изменение Вторник, 10/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework