Правоохоронці закликали обидві сторони конфлікту навколо Житомирської кондитерської фабрики діяти в правовому полі

До правоохоронних органів області надійшов лист від однієї із сторін Житомирської кондитерської фабрики, у якому йдеться, зокрема, про те, що планується організований захід працівників підприємства на свої робочі місця.

У зв’язку з цим прокуратура та СБУ закликають обидві сторони конфлікту до суворого додержання вимог чинного законодавства. Про це йдеться у «Спільній заяві правоохоронних органів» від 18 травня, опублікованій на офіційному сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

Поліція також повідомляє, що публічну безпеку довкола території підприємства забезпечує необхідна кількість поліцейських. Бо відповідно до укладеного договору, під охороною Управління поліції охорони Департаменту поліції охорони Національної поліції перебувають виробничі приміщення фабрики. Продовжуються вживатися й інші організаційні та профілактичні заходи, спрямовані на додержання правопорядку.

Нагадаємо вам, що голова Наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігор Бойко на зустрічі з журналістами зазначив, що 19 травня 2016 року учасники ТДВ «ЖЛ» планують повернути у власність майно фабрики. «Якщо нас не пустять, то ми підемо в міжнародні суди судити Україну», - сказав Бойко.

 

Последнее изменение Среда, 18/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework