×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Піротехніки знешкодили 1 мінометну міну та 1 артилерійський снаряд часів минулих війн

Протягом 20 травня група піротехнічних робіт Управління ДСНС України в Житомирській області знешкодила 2 вибухонебезпечні предмети часів минулих війн, виявлених напередодні.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Так, 19 травня жителі с. Левків Житомирського району під час ловлі риби, на глибині 0,5 метрів в річці Тетерів, виявили предмет, ззовні схожий на вибухонебезпечний. Фахівці ДСНС, котрі прибули до місця виклику, ідентифікували дану знахідку, як мінометну міну калібром 82 мм часів минулих війн.
Цього ж дня ще одне повідомлення про виявлення підозрілого предмета надійшло до Служби порятунку "101" з цього ж населеного пункту. Місцеві грибники, проходивши повз лісосмуги, натрапили на підозрілий предмет і відразу зателефонували до рятувальників. До приїзду піротехнічної групи ділянка була огороджена стрічкою. Фахівці ДСНС ідентифікували знахідку, як артилерійський снаряд калібром 76 мм часів минулих війн.
Піротехніки Управління ДСНС в області знешкодили вищезгадані вибухонебезпечні предмети у спеціально відведеному для цього місці.

Последнее изменение Пятница, 20/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework