×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Перша леді країни у Житомирі: українські діти не з чуток знають справжню ціну свободи і любові до України

22 травня до Житомирської обласної адміністрації завітала Дружина президента України, пані Марина Порошенко. Першу леді зустріли керівництво міста та області. Вона особисто проводжатиме 100 дітей загиблих та поранених бійців АТО, а також дітей кіборгів з Житомирської та Київської областей на відпочинок до Хорватії.

Оздоровлення дітей українських Героїв відбулося за ініціативи хорватського футболіста Івіци Піріча та підтримки Марини Порошенко.
«Нажаль на долю українських дітей випали життєві важкі випробування, їх батьки повинні захищати нашу землю, тому вони не з чуток знають справжню ціну свободи і любові до України. Сьогодні для дорослих дуже важливо, що діти зможуть познайомитись зі світовою культурою. Тільки тоді ми зможемо збудувати європейське майбутнє. Від щирого серця хочу побажати нашій молоді, яка сьогодні відправляється до подорожі, гарного відпочинку. Велика подяка Хорватії і Слава Україні!» - так розпочала захід Марина Анатоліївна.
Анжеліка Лабунська, голова Житомирської обласної ради, також долучилася до слів Дружини президента: «Шановні гості, я завжди кажу, що добро - це те, що спасе світ. Я вважаю що не буває чужих дітей, не буває чужого горя, не буває чужої війни, а байдужість - це ворог людей. І тому, сьогодні, я хочу сказати велике дякую всім тим, хто долучився до цієї місії відправити діточок воїнів АТО. Ми будемо робити для них все, що тільки можемо. Гарного вам відпочинку, теплого моря, яскравого сонця


Також до слова були запрошені Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський та Міський голова Сергій Сухомлин, який передав подяку від Житомира пану Івіцу.
Перед сесійною залою було організовано виставку майстрів народної творчості та виступи художніх колективів. По закінченню заходу всі діти вирушили робити спільне фото з Мариною Порошенко та випускати в гору повітряні кульки.

Последнее изменение Воскресенье, 22/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework