×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Житомирі визначили переможців Чемпіонату області з пожежно-прикладного спорту

Вже стало традицією для Управління ДСНС України у Житомирській області у травні на стадіоні 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Житомир проводити Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту. 

Про це повідомляють в У ДСНС України у Житомирській області.
Восьмій рік поспіль змагання приурочені пам’яті Володимира Герговського – колишнього начальника Головного управління МНС в області, який сам брав у них активну участь і досягнув значних результатів.
Традиційно Чемпіонат тривав три дні. І якщо першого дня у змаганнях брали участь наймолодші учасники – дружини юних пожежних, то у наступні дні доводили свою першість спортсмени Управління ДСНС в області, Державних пожежно-рятувальних частин та професійних пожежних постів.
Кожного дня Чемпіонату командам довелось долати смугу з перешкодами, за допомогою штурмової та висувної драбин підніматися на навчальну башту та демонструвати свій рівень підготовки у пожежній естафеті. Завершувались змагання бойовим розгортанням – від пожежного автомобіля з подачею води в умовний осередок займання. Результат зараховувався лише після того, як струмінь води збивав встановлені на підставках м’ячі. Дії під час виконання цієї вправи аналогічні з діями підрозділу вогнеборців на реальній пожежі. І тут цілковито проявлявся характер команди, її бойовий дух та згуртованість.

Щодня у кожному виді змагань були визначені переможці. Серед юніорів найкращими виявилась команда Дружин юних пожежних Бердичівського району. Другого дня – першість посіли спортсмени 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Житомир. І під час заключного етапу обласного Чемпіонату перемога дісталась вогнеборцям 37-го професійного пожежного поста м. Коростень.
Усі переможці змагань були нагороджені кубками, медалями, грамотами та різноманітними цінними подарунками.

Підбиваючи підсумки триденного Чемпіонату області з пожежно-прикладного спорту пам’яті Володимира Герговського, начальник Управління ДСНС Житомирщини генерал-майор служби цивільного захисту зазначив: «Я щиро вітаю всіх переможців змагань і бажаю у подальшому тільки покращення та набуття нашими рятувальниками нових спортивних звершень і перемог!»

Последнее изменение Понедельник, 23/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework