Новий керівник обласного відомства ГУНП пообіцяв повернути довіру житомирян до поліції. ВІДЕО

24 травня в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області перший заступник Голови Нацполіції України Вадим Троян представив особовому складу житомирської поліції нового керівника обласного відомства полковника поліції В’ячеслава Печененка.

Він народився 2 грудня 1970 року у м. Потсдам (Німеччина) у родині військовослужбовця. Закінчив у 1992 році Полтавське вище зенітно-ракетне командне Червонознаменне училище та у 2005 році – Національний університет оборони України. З 1992 року служив у Національній гвардії України, а з 2000 по 2011 роки – у Внутрішніх військах МВС України: у м. Львові - начальником штабу зенітного дивізіону, у м. Дніпропетровську - заступником начальника штабу.

З травня 2014 року полковник В’ячеслав Печененко став на захист цілісності та незалежності України у лавах першого добровольчого формування особливого призначення у структурі МВС України – полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1» Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, де був заступником командира, а з вересня 2014 року - очолив полк.

В’ячеслав Петрович нагороджений державними орденами Данила Галицького, «За мужність» ІІІ ступеня.

Подробиці та настанови нового керівника дивіться у ВІДЕО.

 

Последнее изменение Среда, 25/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework