Кадастрові реєстратори Житомирщини розглянули понад 28,5 тисяч заяв громадян

Державні кадастрові реєстратори Житомирської області з початку року прийняли та опрацювали 28538 заяв громадян з питань ведення Державного земельного кадастру (ДЗК).

В середньому за тиждень землевпорядники опрацьовують 1200 таких заяв.

Найчастіше громадяни звертаються із заявами про реєстрацію земельних ділянок та на видачу витягів із ДЗК. На сьогодні працівники територіальних органів Держгеокадастру Житомирщини видали 14057 витягів із ДЗК та зареєстрували 13849 земельних ділянок.

Найбільшу кількість ділянок внесли до ДЗК у Житомирському (1967), Овруцькому (1624) та Радомишльському (1106) районах. Максимальну кількість витягів із кадастрової системи видали у Житомирському (1455), Попільнянському (1504) та Ружинському (1058) районах області.

Спеціалісти територіальних органів земельних ресурсів перевіряють актуальність та достовірність даних за кожною заявою. Тільки після цього інформацію вносять до Державного земельного кадастру.

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування.

На Житомирщині надання адміністративних послуг у сфері земельних відносин відбувається в 29 ЦНАПах. Громадяни можуть ознайомитися з адресами Центрів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Последнее изменение Понедельник, 30/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework