У Житомирі поліція місяць шукала викрадений мотоцикл: Чоловіку світить до 8 років ув’язнення

Поліцейські встановили особу викрадача транспортного засобу, а згодом розшукали і нового власника, який придбав мотоцикл.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

У середині квітня до Житомирського відділу поліції звернувся 63-річний житель обласного центру із заявою про викрадення його мотоцикла вартістю понад 12 тисяч гривень.

На місці події поліцейські з’ясували, що зловмисник потрапив до гаража, в якому знаходився транспортний засіб, уночі. Він пошкодив навісний замок та поїхав геть на чужому мотоциклі.

«У ході досудового розслідування нам вдалося встановити і «нового» власника транспортного засобу. У нього вилучили мотоцикл, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Хотів би застерегти житомирян, що не варто купувати будь-які речі у сумнівних осіб навіть за надзвичайно привабливою ціною. Це може принести низку неприємностей, як у цьому випадку. Тепер чоловік втратив і транспортний засіб, і гроші, сплачені за нього.»

Законодавством незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у приміщення чи інше сховище, карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

30 травня двоколісник вилучили. Нині триває досудове розслідування.

Последнее изменение Вторник, 31/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework