×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У госпіталі помер військовий із Житомирщини, якого побили у військовій частині

У київському госпіталі помер військовослужбовець з села Лопатичі Олевського району Житомирської області. Хлопець служив у військовій частині с. Семиполки Броварського району, де його і побили. 

У частині інформацію спростовують, буцімто у військового була епілепсія і проблеми із алкоголем. Батьки зазначають, що це не перший випадок.
Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав депутат Житомирської обласної ради Олександр Ніколайчук.
«Щойно стало відомо, що в Головному військовому клінічному госпіталі м. Києва помер військовослужбовець з Олевського району (с. Лопатичі) Тимощук Ігор Петрович який проходив службу в військовій частині с. Семиполки Броварського району.
Рідні загиблого 32-річного хлопця стверджують, що Ігоря жорстоко побили у військовій частині, внаслідок чого він помер. Проте у військовій частині, яка намагається сховати правду, стверджують, що хлопець "випадково" впав на умивальник.
Щойно спілкувався з батьком загиблого... Мені повідомили, що Ігоря і раніше били у військовій частині, навіть була відкрита кримінальна справа, але пізніше її "зам'яли"...
Друзі-журналісти, зокрема ті хто фізично перебуває у Києві, дуже прошу надати розголосу даній справі з метою унеможливлення її фальсифікації», - написав депутат.

Последнее изменение Среда, 01/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework