×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Ініціативні житомиряни зустрінуться з успішними людьми

14 червня о 18.00 год. житомирян запрошують на публічну розмову «Житомир, зроби голосніше!», що відбудеться в обласній філармонії.

Під час зустрічі-бесіди всі бажаючі зможуть ознайомитися із 5 готовими старт-апами, які можуть бути реалізовані в нашому місті, переглянути презентацію із оновленим дизайном обласного центру через 5 років, а також надихнутися новими ідеями для соціальних та бізнес-проектів у Житомирі, поспілкуватися із успішними людьми та переглянути музичну частину. Про це повідомляють організатори – громадська організація «Житомир, зроби голосніше».
«Цей проект – ініціатива людей, які родом із Житомира і мають приклади успішного соціально-відповідального бізнесу. Під час живого спілкування із цими людьми ми хочемо надихнути житомирян на створення нових старт-апів, показати, що в Житомирі це реально», – розповідає одна з ініціаторок проекту, депутат Житомирської районної ради Тетяна Парфентієва та закликає усіх, хто прогне розвиватися і змінюватися, прийти на публічну розмову з цікавими людьми.
Також організатори обіцяють учасникам заходу приємну новину, яку можна буде дізнатися безпосередньо під час зустрічі.
«Якщо ти:
- прагнеш знайти однодумців і бути в команді, де 1+1= 3...5 і навіть 100!
- без зайвих переконань розумієш, що зміни починаються з себе і хочеш почути, що можна зробити вже зараз і якими інструментами користуватися ;
- маєш своє улюблене місце в Житомирі, яке, на твою думку, може позмагатися зі світовими top-100 ;
- чув про зміни в Івано-Франківську, Львові, Чернівцях (чи хочеш про них почути детальніше ) і віриш, що у Житомирі можна зробити ще краще;
- хочеш дізнатися, як привабити до свого міста тисячі туристів, а головне – чому вони мають захотіти до нас приїхати ;
- знаєш земляків, що надихають, або сам можеш надихнути кого завгодно;
- віриш, що за 5 років Житомир буде не впізнати...

...Без вагань долучайся!
Ми ж детальніше розкажемо про себе, пригостимо кавою та запропонуємо свою концепцію готових бізнес-ідей для Житомира і заради нього, щоб перетворити місто на бізнес-туристично-привабли вий осередок. А також анонсуємо одну приємну новину, про яку ти дізнаєшся лише якщо завітаєш на захід», – анонсує організація.

Последнее изменение Понедельник, 06/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework