×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Чергове екологічне лихо: Мешканці окраїни Житомира потерпають від нестерпного смороду

Вже більше 10 років мешканці села Левків, Станишівка, Слобода та житлового сектору по вулиці Козятинській, що на окраїні Житомира скаржаться на постійний сморід. 

Люди хворіють, не можуть гуляти на вулиці або ж просто провітрити квартиру. І причиною цього всього є місцевий шкірзавод.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила депутат обласної ради Олена Галагуза.
Разом з екологічною інспекцією та журналістами Олена спробувала пробратися на шкірзавод, щоб поспілкуватися з працівниками та перевірити чи дійсно сморід йде із заводу, але побачивши камери та екологів, працівники заводу позачиняли все, обґрунтовуючи тим, що це приватна територія.
Щоб зробити направлення на перевірку заводу екологам необхідний час та назва фірми, яка змінюється постійно. Виявляється в реєстрі департаменту економіки міськради фірма взагалі не зазначена, екологам сказали, що раніше це була фірма "ЕМІ ЛТД", а зараз ТОВ "ФІРМА ЕСТРЕЛЛА", завод якої орендує ТОВ "ТД "РАЙХІМГ".
Так і не потрапивши на територію заводу, депутатка викликала поліцію, щоб разом з ними поспілкуватися з мешканцями та скласти відповідний протокол. Жителі розповідають, що просто знесилені від смороду, постійно хворіють та регулярно викликають швидку. Також занепокоєні здоров’ям своїх дітей, якщо старші ще витримують та терплять, то діти не можуть та постійно хворіють дерматитами, алергією.
Кажуть, що терпіти далі не будуть і якщо проблема не вирішиться звернуться до міністерства екології чи перекриють трасу на знак протесту. Депутат в свою чергу також пообіцяла посприяти вирішенню проблеми.

 

 

 

Последнее изменение Среда, 08/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework