Як заощадити понад тисячу гривень лише на Інтернеті?

Українці змушені заощаджувати мало не на всьому. Непідйомні комунальні тарифи, високі ціни на продукти - все це підштовхує шукати альтернативні підходи до економії грошей.

Можна відмовитися від купівлі нового одягу чи заощадити на відпочинку, але є речі, без яких в сучасному світі обійтися неможливо.

Невід'ємною частиною нашого життя стала «Всесвітня павутина». Різноманіття інноваційних пристроїв і гаджетів та швидкий мобільний доступ до інформації переводить користування послугами зв'язку на абсолютно новий рівень.

Проте, для звичайного користувача, вартість та якість 3G Інтернету в Житомирі є болісною темою. Найчастіше, ми стаємо заручниками високих тарифів та вкрай низького трафіку.

Та вихід завжди знаходить той, хто шукає!

Завдяки «безлімітам» із турбоскоросними пакетами мегабайт від компанії «Інтертелеком», можна економити на 3G та займатися у мережі тим, що цікавить вас, а не тим, що "дозволяє" тариф.

«У компанії підрахували скільки в середньому житомирянин витрачає на 3G Інтернет, якщо користується іншими операторами. Наші абоненти отримують більш якісний контент за значно нижчою ціною. І, якщо порівняти з аналогічними тарифами інших операторів, то клієнти «Інтертелеком» заощаджують понад 1200 грн. на рік. - розповідає керівник центру обслуговування «Інтертелеком» Тетяна Вергун.

– Окрім цього, наше покриття 3G мережі охоплює найширшу в Україні територію. Це 14 000 населених пунктів, автомобільні та залізничні шляхи сполучення».

У компанії зазначають, що послуга «100 днів 3G літа» активується автоматично при підключенні до мережі «Інтертелеком» (Інтернет і голосові тарифні плани послуг місцевого зв'язку).

«За умовами акції вам буде нараховуватися 30 ГБ на турбошвидкості на 100 днів з моменту підключення! Повну інформацію можна отримати звернувшись до центру надання послуг. Наша перевага в широкому покритті, швидкому підключенні та розумних цінах на модеми й тарифні плани», - підсумовує Тетяна.

Всю інформацію про можливості та умови підключення швидкісного бездротового Інтернету за технологією 3G від компанії «Інтертелеком» можна отримати в офіційних представництвах компанії за адресою:

м. Житомир, вул. Київська, 88

Тел.: (067) 410-60-06  (0412) 464-464

http://internet3g.com.ua/

Последнее изменение Пятница, 10/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework