У Житомирі відтепер можна безкоштовно зробити МРТ. ФОТО. ВІДЕО

9 червня в обласній клінічній лікарні імені Горбачевького офіційно розпочав свою роботу магнітно-резонансний томограф «Achieva 1.5T» виробництва компанії «Philips». Томограф почне працювати у дві зміни. Зробити знімок можна буде за направленням.

Головний лікар Богдан Леськів наголосив, що це не останнє «відкриття» і протягом цього року у лікарні з’являться нові прилади.

Також Анжеліка Лабунська оголосила список пільговиків, до якого увійшли важкі реанімаційні та ургентні хворі, військовослужбовці, працівники ЗСУ, Нацгвардії, інших силових структур області, що брали участь в АТО, члени сімей загиблих, ветерани Великої Вітчизняної війни, діти війни, діти-інваліди всіх груп, інваліди І-ІІ груп, діти з онкологічними захворюваннями, особи, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, пенсіонери, переселенці, малозабезпечені верстви населення.

«Лікарняна каса забезпечить повністю всіх своїх розхідними матеріалами, вони будуть отримувати безкоштовно за рахунок лікарняної каси. Якщо не пільгові категорії, чи люди, які приїдуть з іншої області, однозначно вони не можуть безкоштовно пройти. Щоб пройти МТР необхідно буде купи дві плівки, їх ціна від 70 до 200 грн.. Сама послуга буде безкоштовною», - розповів начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Олександр Торбас.

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 10/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework