×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Скандально відомого Фадєєва виключили з атестаційної комісії Нацполіції

Водночас у МВС продовжили заперечувати, що Фадєєва притягали до кримінальної відповідальності. 

Начальник ГУ Нацполіції на Житомирщині В’ячеслав Печененко вирішив виключити зі складу атестаційних комісій Ігоря Фадєєва. Про це повідомили у прес-службі МВС, передає tyzhden.ua.
Формулювання, наведе у публікації про виключення Фадєєва, – «у зв’язку із виявленими обставинами та з метою недопущення дискредитації процесу переатестації поліцейських регіону».
«Водночас інформуємо, що на момент подачі кандидатів до складу атестаційних комісій попереднім керівництвом Головного управління Національної поліції в Житомирській області в облікових базах правоохоронних органів України жодних відомостей про притягнення вказаного громадянина до кримінальної відповідальності не було», – зазначили у прес-службі МВС.
Як повідомлялося, 9 червня низка громадських активістів та екс-членів атестаційних комісій повідомили, що Фадєєв – екс-депутат Житомирської облради від БЮТ, а згодом Брусилівської райради від Партії регіонів. Також його назвали «смотрящим» у Києво-Святошинському районі за часів колишньої влади, а окрім того, відомим раніше кримінальним авторитетом на прізвисько «Москва».
Нагадаємо, 6 червня активісти трьох громадських організацій заявили про вихід з процесу переатестації в поліції через дії керівництва МВС. Згодом у МВС заявили, що світоглядного чи ціннісного конфлікту між членами атестаційних комісій, які були рекомендовані Нацполіцією та Міністерством внутрішніх справ України, та представниками громадськості немає.

Последнее изменение Пятница, 10/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework