За добу рятувальники ліквідували 9 пожеж, на одній із них отримав опіки власник помешкання

За добу з 11 по 12 червня рятувальники ліквідували по області 9 пожеж, 6 з яких у господарчих будівлях, 2 в житловому будинку та 1 - займання сміття на відкритій території. У місті Олевськ в результаті пожежі отримав опіки 29 – річний чоловік.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про подію надійшло до Служби порятунку «101» м. Олевськ 12 червня в 00:57 від випадкового очевидця, який проїжджав повз приватне подвір’я і помітив дим, що йшов із вікон будинку.

Оперативно на місце події прибули вогнеборці 17 державної пожежно-рятувальної частини. Як з’ясувалося, пожежа сталася у господарській будівлі, облаштованій під житлове помешкання. У веранді під час проведення розвідки рятувальники виявили на підлозі чоловіка з обпеченими руками. Рятуючись від пожежі в кімнаті, він намагався виповзти назовні, самостійно йти не міг. Бійці ДСНС винесли його на свіже повітря та викликали швидку допомогу. Медики надали йому першу допомогу і доправили до лікарні.

29-річний господар розповів, що перед тим, як заснути, він курив у ліжку.

О 1:10 пожежа була локалізована, о 03:30 – повністю ліквідована. Вогнем пошкоджено частково перекриття та 2 кімнати. Остаточна причина пожежі та збитки встановлюються.

 

 

Последнее изменение Понедельник, 13/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework