×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Програми Senior Expert - ефективний інструмент розвитку бізнесу в Житомирі

15 червня 2016 року, вперше у Житомирі відбулася велика об’єднана спільна зустріч представників 4-ох (німецької, голландської, швейцарської та італійської) міжнародних програм підтримки та розвитку бізнесу з керівниками підприємств, установ та організацій, різних ланок та підприємцями міста і області.

Темою розмови стали програми Senior Expert різних Європейських країн. Представники кожної із міжнародних програм поділилися корисною інформацією із владою міста та житомирськими бізнесменами.

«Senior Experten Service» (Служба Старших Експертів, SES) – це фонд німецької економіки, який за допомогою залучення німецьких експертів сприяє у становленні економіки, освіти і соціальної сфери у багатьох країнах світу.
«PUM» (Досвідчені Експерти із Нідерландів) – некомерційна організація, фінансована Урядом і Союзом Підприємців Голландії, що надсилає голландських експертів, які консультують українські компанії, виступають ініціаторами змін в культурі підприємницької діяльності, допомагають у визначенні «больових точок» компаній і підказують варіанти вирішення проблем.
«SWISSCONTACT» (Швейцарський Корпус Експертів) – благодійна агенція, яка підтримує приватні, державні та добровільні організації. Місія діяльності – надання підтримки організаціям, що працюють в площині подолання кризи через економічний та соціальний розвиток.
«VOLONTARI SENIOR PROFESSIONALI» – італійська програма професійної підтримки бізнесу.
Також представники організацій розповіли про основні вигоди та можливості участі у програмах Senior Expert, зокрема підвищення кваліфікації спеціалістів та керівного складу підприємств, розробка маркетингових стратегій та збуту продукції, оптимізація технологічних процесів, покращення захисту навколишнього середовища та охорони праці, менеджмент якості, модернізація, налагодження співпраці із іноземними партнерами тощо.


Організатор, голова правління фонду громади Житомира Жанна Соловйова зазначила, що метою зустрічі є ознайомлення представників бізнесу, установ та організацій Житомира і області з можливостями, які надають програми міжнародної підтримки, а також надати покрокові інструкції щодо участі у таких міжнародних програмах.

Последнее изменение Среда, 15/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework