×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Хто завітає у Житомир на День молоді та що нарешті вирішили з ОСББ?

15 червня у прес-центрі Житомирської міської ради відбулося засідання виконкому, на якому було розглянуто 38 питань.

Представники влади обговорили те, скільки залишиться комунальних ВЖРЕПІВ. Сергій Сухомлин вважає таку систему неефективною, тому кількість ВЖРЕПІВ має бути зменшена до двох. Про те, що буде з жителями, які до 1 липня не створять у своєму будинку ОСББ, на засіданні розповів Олександр Фещенко:
«Ми чітко розуміємо, що є будинки більш нові, стан яких кращий, а є старий житловий фонд, який менш привабливий, де ремонтних робіт потрібно проводити набагато більше. Завдання міської влади розбити лоти так, щоб менш привабливі будинки не залишилися «за бортом». Щоб не вийшла ситуація, коли гарний житловий фонд розберуть управителі чи управляючі компанії, а будинки, які невигідно утримувати, залишаться на одинці зі своїми проблемами. Тому ми включаємо до кожного лоту будинки які у гарному у стані, і які у гіршому. Тобто в кожному лоті буде конкретний перелік будинків і зазначений побудинковий тариф. Над цим вже працює робоча група, до якої входять депутати, члени виконкому, директори комунальних ВЖРЕПІВ, представники приватних компаній-надавачів послуг», - заявив Олександр Фещенко.
Також було розглянуто питання про святкування Дня молоді у Житомирі. Секретар міської ради Наталія Чиж розповіла, що з 25 по 27 червня заплановане свято «Teteriv Green Fest» у гідропарку. 28 червня там планується святкування Дня Конституції. Буде встановлена бібліотека на свіжому повітрі, частування солдатською кашею, вечірні посиденьки, завітає Дядя Жора та учасник “Голос країни” Олександр Онофрійчук. На ці 5 днів розваг заплановано витратити 260 000 гривень.

Последнее изменение Среда, 15/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework