×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Житомирські КВНщики з ЖНАЕУ стали фіналістами аграрної ліги КВН

В Одесі у фіналі Аграрної ліги КВН 7-8 червня дебютувала збірна команда факультетів Житомирського національного агроекологічного університету «Житомирський стандарт».

За право бути кращими змагалося 14 команд із різних аграрних ВНЗ країни, при чому деякі з них – неодноразові учасники цієї ліги, - повідомляють у прес-службі Житомирського національного агроекологічного університету.
Нагадаємо, що Аграрна ліга – це спільний проект Асоціації «КВН України» та Міністерства аграрної політики України, який започатковано ще в 2006 році.
У фінальному турі всі 14 команд змагалися у трьох конкурсах: фрістайл «Поле сміху», розминка та імпровізаційний «Запрошуємо на відпочинок!». Завдання останнього всі учасники отримали за добу до виступу, а оцінювало ігри поважне журі
Хлопці із команди «Житомирський стандарт» відзначають, що редактори, підготовлений ними матеріал для гри, залишили без змін.
«Вартоза значити, що ніч перед грою була довгою та напруженою, не обійшлось без нервів, але репетиція за репетицією і ми відшліфовували матеріал, - кажуть учасники команди з Житомирського агроуніверситету. - Серед наших суперників були команди з великим досвідом, неодноразові переможці різних ліг КВН. Зі свого боку ми, звичайно, доклали максимум зусиль для загального результату. Після гри залишилося багато вражень та чудовий настрій».

Последнее изменение Четверг, 16/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework