×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

На околиці м. Радомишля молодик розгорнув «польову кухню» з виготовлення опію. ФОТО

За цим заняттям його і застали оперативники місцевого відділу поліції. Розпочато кримінальне провадження.

До Радомишльського відділення поліції надійшла інформація про те, що на околиці міста, на галявині неподалік лісопосадки, молодий чоловік розклав вогнище і готує якесь вариво із характерним запахом розчинника.
Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.
– Аби перевірити наявні відомості, оперативники мусили вдатися до такого собі маскування, - розповідає начальник Радомишльського ВП ГУНП Дмитро Нікурадзе. – Справа у тому, що молодик розмістився на відкритій місцевості і, побачивши поліцейських, міг знищити вміст посудини і позбутися прекурсорів.
Коли на галявину просто до хлопця мотоциклом під’їхали двоє чоловіків у шоломах, той ніяк не зреагував на їх появу. Коли ж оперативники назвалися, «замітати» сліди злочину молодикові було вже запізно.
На галявину прибула слідчо-оперативна група, працівники якої задокументували протиправну діяльність 26-річного місцевого жителя. До речі, він раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.
З польової кухні поліцейські вилучили металеву ємність з рідиною темно-зеленого кольору зі специфічним запахом ацетону, кілька упаковок шприців та красномовні інгредієнти, які чоловік використовував для виготовлення опію. Усе це нині направлено на експертне дослідження.


За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.
За чинним законодавством молодому чоловікові може загрожувати покарання від штрафу й аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Последнее изменение Четверг, 16/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework