×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Фан-зона у Житомирі: а звідки гроші?

Відкриття житомирської фан-зони Чемпіонату Європи з футболу 2016 року відбулося 10 червня на території «Ракушки» у парку ім. Ю. Гагаріна. 

Майданчик може вмістити понад 1,5 тис. людей і кожен бажаючий може прийти та подивитись трансляцію матчу. Виникає питання: а звідки взялися кошти на фан-зону? 

Про це говорили сьогодні на позачерговій сесії Житомирської міської ради. Депутатів перш за все цікавило питання чи не з міського бюджету були виділені кошти на організацію фан-зони та чому біля «Ракушки» розміщений політичний банер партії «Самопоміч».
У відповідь секретар міської ради Наталія Чиж повідомила, що «Самопоміч» - це скоріше за все не політична партія, а громадська організація, яка починала свою роботу ще 2 роки тому і саме з їхньою ініціативою з'явилася фан-зона. «Для того щоб працювала фан-зона ми мали отримати постійні права, проплатити роялті на трансляцію у фан-зоні, тому депутати «Самопомічі» скинулися грошима зі спонсорами і проплатили роялті». Що стосується бюджетних коштів – було виділено 5 тисяч гривень на рекламну продукцію, яка розміщена на дошках інформбюро, у громадському транспорті.
Нагадаємо, в рамках спортивного заходу «Футбол просто неба», починаючи з 19:00, в період з 10 червня по 10 липня, в літньому театрі «Ракушка» будуть транслювати фінальну частину чемпіонату Європи з футболу.

Последнее изменение Четверг, 16/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework