×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

За добу рятувальники ліквідували 5 пожеж в господарчих будівлях

16 червня о 18:34 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі в м. Радомишль. За вказаною адресою виїхали бійці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини. 

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.
На місці події з'ясувалося, що вогнем повністю охоплена покрівля цегляної господарської споруди, яка складається з декількох приміщень. Також існувала загроза поширення пожежі на два поруч розташовані житлові будинки. На допомогу рятувальники викликали ще одне відділення вогнеборців. Дії фахівців ДСНС були спрямовані одночасно на гасіння палаючого даху та відбивання вогню від сусідніх будинків.
Силами двох відділень бійців ДСНС о 19:03 пожежу було локалізовано, о 20:25 — ліквідовано. Вогнем знищена покрівля загальною площею 50 кв.м.
Загалом на ліквідацію надзвичайної події залучено 8 чоловік особового складу та 2 пожежних автомобілі.
За попередніми даними, до займання призвело неправильне влаштування та несправність нагрівальної печі та димаря. За словами господаря, на печі опалення він варив їсти худобі. А через деякий час дружина помітила, що з-під даху йде дим. Відкрите горище та захаращеність його домашніми речами сприяли доступу кисню та миттєвому поширенню полум'я по всій площі даху. Наразі усі обставини події встановлюються.
Загалом за минулу добу рятувальниками Житомирщини ліквідовано 6 пожеж, 5 із яких виникли у господарчих будівлях.

Последнее изменение Пятница, 17/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework