×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

На Житомирщині на хабарі погорів оперуповноважений Новоград-Волинського відділу поліції. ФОТО

Викриття та затримання нечистого на руку поліцейського стало результатом спільної роботи працівників Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції та УСБУ з очищення лав правоохоронців від нечесних та негідних працівників.

Як повідомляють в ГУНП в Житомирській області, 17 червня у м. Новограді-Волинському працівники Департаменту внутрішньої безпеки спільно з УСБУ під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч гривень затримали оперуповноваженого місцевого відділу поліції. Таку суму поліцейський вимагав та одержав від жителя райцентру за допомогу у вирішенні питання про непритягнення до кримінальної відповідальності.

Факт отримання неправомірної вигоди був задокументований, а грошові кошти вилучені.
За вказаним фактом військовою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ.
Позиція керівництва Головного управління Нацполіції в Житомирській області щодо викриття у своїх рядах негідних і нечистих на руку поліцейських є принциповою: однозначне звільнення з органів внутрішніх справ і безумовне притягнення до відповідальності згідно із чинним законодавством. Процес очищення рядів правоохоронців від негідних працівників триватиме і надалі.

Последнее изменение Суббота, 18/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework