×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Масштабне ДТП у Житомирі: один чоловік загинув, ще 7 - у лікарні

Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 червня близько 20.20 на околиці м. Житомира. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області, за попередніми даними водій автомобіля «Mercedes 190», 30-річний житель Житомирського району, рухаючись по вул. Західне шосе, не впоравшись із керуванням автомобіля, виїхав на зустрічну смугу та здійснив лобове зіткнення з автомобілем «Fiat Ducato», під керуванням 40-річної житомирянки, який рухався у зустрічному напрямку.
Унаслідок ДТП водій автомобіля «Mercedes» отримав тілесні ушкодження та помер під час надання медичної допомоги.
Водій та шестеро пасажирів автомобіля «Fiat Ducato», серед яких 9-річна дівчинка, усі жителі обласного центру, отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості та були доставлені до місцевих лікарень.
Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування причин та обставин події.

ФОТО: zhitomir.today

Последнее изменение Понедельник, 20/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework