×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Прокуратура вимагає у судовому порядку виплатити дитині, позбавленій батьківського піклування, одноразову допомогу

Новоград-Волинською місцевою прокуратурою в інтересах дитини, позбавленої батьківського піклування, заявлено позов про виплату їй навчальним закладом передбаченої чинним законодавством одноразової грошової допомоги у повному обсязі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Під час вивчення стану виплати випускникам інтернатних навчальних закладів області з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування одноразової грошової допомоги, встановлено порушення Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування».
Зокрема, дитина, позбавлена батьківського піклування, уродженка Червоноармійського району, у 2015 році закінчила Бердичівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат. Однак, навчальним закладом їй не виплачено в повному обсязі одноразову грошову допомогу - майже 7,5 тис грн.
З метою захисту майнових прав дитини, позбавленої батьківського піклування, Новоград-Волинською місцевою прокуратурою заявлено позов, який наразі перебуває на розгляді у Бердичівському міськрайонному суді.

Последнее изменение Вторник, 21/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework