Геннадій Зубко: Мінрегіон ініціює збільшення частки ДФРР у Держбюджеті з 1% до 1,5%

Ініціатива Мінрегіону щодо збільшення обсягу Державного фонду регіонального розвитку з 1% до 1,5%, а також – скорочення часу на прийняття рішень щодо розподілу коштів ДФРР (на 80-120 днів) включена до Плану пріоритетних дій Уряду на 2016 рік. 

Про це сказав Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко в Одесі під час відкриття XII Українського муніципального форуму, - повідомляють у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального підприємства.

«Важливою новацією стане рішення про збереження у наступному бюджетному періоді залишків коштів ДФРР на рахунках загального фонду державного бюджету для цільових витрат, пов’язаних із реалізацією проектів. Таким чином забезпечимо стабільне фінансування проектів протягом терміну їх реалізації, уникнемо недобудов та довгобудів. Разом з тим для ефективного використання коштів ДФРР необхідна ініціатива та активна позиція органів місцевого самоврядування», — наголосив Геннадій Зубко.

Довідково:
В рамках Державного фонду регіонального розвитку в 2015 році Урядом виділено 2,9 млрд грн, з яких профінансувано 876 проектів. У 2016-му Держбюджетом передбачено 3 млрд грн для ДФРР, 1 млрд – субвенція для розвитку інфраструктури ОТГ та 1,94 млрд – субвенція для соціально-економічного розвитку окремих територій.

Последнее изменение Вторник, 21/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework