×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Небезпечні харчові добавки: які Е-номери не можна вживати в їжу

Коди харчових домішок, заборонених до вживання.

Щодня житомиряни вживають їжу з харчовими добавками, їх використовують для вдосконалення технології виробництва та покращення смакових якостей продуктів у харчовій промисловості. Зазвичай такі домішки нешкідливі, проте є й такі, що становлять небезпеку для здоров'я людини.
Дієтолог Галина Незговорова розповіла про харчові добавки, які в жодному разі не можна вживати в їжу.
Барвники – Е100-Е199. Відновлюють та посилюють колір продукту.
НЕБЕЗПЕЧНІ: 102, 104, 107, 110, 122, 124, 126, 131, 133, 155, 161.
Консерванти – Е200-Е299. Покращують строки зберігання продуктів.
НЕБЕЗПЕЧНІ: 200, 210-215, 220-232, 249-250, 262, 282.
Антиоксиданти – Е300-Е399. Попереджають окислення продуктів.
НЕБЕЗПЕЧНІ: 310-312, 320-322, 330, 363.
Стабілізатори, загусники та емульгатори – Е400-Е499.
НЕБЕЗПЕЧНІ: 407, 413-414, 420, 450-451, 492.
Регулятори кислотності та розпушувачі – Е500-Е599.
НЕБЕЗПЕЧНІ: 510, 513-514, 527.
Посилювачі смаку та аромату – Е600-Е699.
НЕБЕЗПЕЧНІ: 620-635.

Джерело: http://1plus1.ua/

Последнее изменение Четверг, 23/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework