×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Із Житомирського бронетанкового заводу у зону АТО відправили 16 бронемашин

Державне підприємство "Житомирський бронетанковий завод", який входить до складу державного концерну "Укроборонпром", передав після капітального ремонту 16 бронемашин українським військовим на Донбас.

Зокрема, зазначено, що серед 16 бронемашин – БМД, БМП, БРЕМ.

Про це повідомляється на сайті "Укроборонпрому".

Директор ДП «ЖБТЗ» Сергій Бутенко зауважив, що підприємство суттєво завантажило виробничі потужності, але готове збільшити обсяги відремонтованої техніки. Водночас Сергій Бутенко наголосив на необхідності прискорити укладання договорів з Міноборони України на виконання робіт, а також спростити процедуру контролю і технічної прийомки військовими представниками Міноборони.

Водночас голова профспілки підприємства Володимир Маркосьян повідомив, що три виїзні ремонтні бригади підприємства постійно перебувають у зоні проведення АТО. Вони оперативно ремонтують та відновлюють бойову техніку, зокрема системи озброєння, пошкоджену під час бойових дій.

В.Маркосьян також повідомив, про рішення запросити на стажування студентів Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу. Майбутні інженери уже опановують фах на одному з найбільших підприємств області.

n160914547

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework