×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Забудовник по вул. Покровській, 145 заблокував доступ до газопроводу аварійній газовій службі

Житомиряни, які мешкають в будинках по вулиці Покровській (колишня Щорса), скаржаться на витік газу. Проте аварійна служба «Житомиргазу» не може дістатися до газопроводу через те, що на ньому ведеться будівництво зупинки і магазину.


Протягом ночі 24 червня на телефон служби 104 від жителів прилеглих до будівництва будинків надійшло 26 викликів про те, що у повітрі відчувається запах газу. Проте, виїхавши на місце, працівники «Житомиргазу» не змогли усунути витік газу, оскільки не мали вільного доступу до газової труби. Таким чином, ігноруючи правила безпеки та відсутність дозвільних документів, забудовник наражає на небезпеку жителів навколишніх будинків.
«Ми припускаємо, що пошкодження газопроводу сталося під час будівництва по вул. Покровській, 145. Адже забудовник здійснює роботи в охоронній зоні газопроводу, що заборонено Правилами безпеки систем газопостачання. Це могло призвести до розгерметизації газопроводу, оскільки під час будівельних робіт була розкрита ділянка газопроводу і проводилися роботи, характер яких нам невідомий», - зауважує заступник головного інженера ПАТ «Житомиргаз» Олексій Міхненко.
Ситуація небезпечна насамперед для жителів понад 50 багатоповерхових житлових будинків мікрорайону, які розташовані поряд і яким постачається газ по цьому газогону. Концентрація газу в місці витоку становить 1,3%. Газовики застерігають, що зростання концентрації до 5% загрожує вибухом.
Якщо забудовник не усуне перешкод в доступі працівників «Житомиргазу» для виконання відновлювальних робіт, газопостачання жителям будинків по вулицях Покровській (колишня Щорса), Крошенській, Героїв Чорнобиля, М. Рибалка, Садовій та Парниковій буде припинено.

Последнее изменение Пятница, 24/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework