×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

20-річний боєць із 95-ої бригади врятував екіпаж БТРа, але сам залишився без руки

20-річний Владислав Кузнєцов, десантник Житомирської 95-ї аеромобільної бригади, втратив кисть правої руки під Лисичанськом на Луганщині. Своїм вчинком хлопець врятував увесь екіпаж, викинувши ручну гранату з бронемашини. Зараз хлопець знаходиться на лікуванні у Вінницькому військовому шпиталі.

Про це пише «Газети по-українські».

Владислав родом із Жмеринки Вінницької області. Два місяці воював на горі Карачун під Слов'янськом.
"На АТО потрапив у травні. Я навіть не думав, що може бути біда, у війську служив контрактником. 18 липня ми виїхали під Лисичанськ. Був бій, відстірілювалися. В момент, коли наш хлопець з екіпажу застрибував до БТР - сепарастисти закинули ручну гранату. Вона впала на лавочку, якраз мені між ніг. У лічені секунди я встиг вхопити ту гранату і викинути через люк. Останнє, що пам'ятаю, як розліталися мої пальці. Залишився без кисті руки", - згадує Владислав Кузнєцов.

Владислав пішов до війська добровольцем. Запевняє, що якби знову довелося пережити той момент, нічого б не змінив. Про те, що втратив руку, воліє не говорити. Запевняє, що буде вчитися писати лівою рукою.
Хлопцеві потрібна грошова допомога на протез для руки. Українські лікарі можуть безкоштовно виготовити протез, але для того Владу потрібно відтяти руку до ліктя, а сам протез буде малорухливим. За кордоном рука для хлопця буде коштувати 75 тисяч доларів. Тому рідні просять усіх небайдужих допомогти.


Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанк № 5168755384637696 на ім'я Гніци Галини Василівни (мати Владислава Кузнєцова, 067-693-85-00).

 

n160914554

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework