×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Практично всі інтернатні установи області обладнанні котельнями на твердому паливі

Про те, як інтернатні установи Житомирщині готуються до роботи взимку, йшлося на черговому засіданні колегії галузевого департаменту. 

Сьогодні в області працює 16 інтернатних установ, у яких на повному державному утриманні перебуває 2 тисячі 300 громадян, як дітей, так і людей похилого віку. Чергове подорожчання газу, звісно, потягне за собою підвищення ціни на харчування та послуги, але той факт, що всі котельні переведені на альтернативні види палива, вдасться уникнути великих витрат на енергоресурси, констатувала директор департаменту праці та соціального захисту населення ОДА Галина Корінна: "В нас залишився ще один Романівський дитячий будинок-інтернат, над яким ми працюємо. Але я думаю, що, безумовно, ми будемо звертатися за допомогою до обласного бюджету, будемо сподіватися на розуміння цієї проблеми депутатами обласної ради".
Ще одним з моментів підготовки до зими є заготівля городини, яку частина установ вирощує самостійно. Для прикладу, Березівський психоневрологічний інтернат в Ємільчинському районі на 90 % сам себе забезпечує овочами та молочними продуктами.


За повідомленням 103fm.com.ua

Последнее изменение Пятница, 01/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework