Через будівництво заправки на Жуйка можуть звалитися житлові будинки. ФОТО

На офіційному сайті Житомирської Міської ради оприлюднено, що по вулиці Жуйка 4-А, недалеко від Житомирського мосту, заборонено будування автозаправки через недотримання будівельних норм.

На минулих вихідних будівельники розрили природній схил та почали підготовку будівельного майданчика. Але не враховуючи жодних стандартів і норм будування АЗС.

По-перше, неозброєним оком видно, що через викопні роботи уже відбувається зсув ґрунту. А у верхній частині (це буквально кілька метрів вгору) схилу знаходяться житлові будинки, які можуть звалитися у будь-який момент. До того ж, відповідно до пожежних вимог розміщення АЗС, житлові та громадські споруди повинні відділятися не менше, ніж 25 метрами від заправки.

А ще ми маємо Бердичівське шосе, більше того частину плавного повороту (!), біля якого має бути в'їзд до заправки. Але знову ж таки, за нормами будування АЗС, наземні споруди АЗС слід розміщувати на відстані не менше 10 м від краю проїжджої частини.

І при цих всіх елементарних помилках забудовник стверджує, що має всі необхідні висновки та дозволи на будівництво.

«Наразі ці документи перевіряються і на наступному тижні відбудеться виїзна нарада на місці будівництва автозаправки для перевірки виконання забудовником рішень комісії. А протягом півтора місяця будівельник повинен звести укріплюючи стіну, яка буде утримувати зсуви ґрунту, інформує сайт міської ради.

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 01/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework