×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Житомирі співаки з-за кордону збирали кошти для родин, які втратили годувальника внаслідок військових дій на Сході

2 липня у Житомирському міському Палаці культури відбувся благодійний міжнародний співочий арт-марафон «Каплі добра». Зібрані кошти передадуть родинам, які втратили годувальника внаслідок військових дій на Сході держави. 

Ідея такого заходу належить об'єднанню бардів-киян «Странники», які емігрували до США з тоді ще радянської України. В Україні реалізацією цієї ідеї займалися благодійна платформа "Люди допомагають людям" та Всеукраїнська благодійна організація "Фонд братів Кузьміних".
Глядачів організатори порадували виступами артистів із Польщі, Естонії, Росії, Білорусії, Латвії, Чехії, України. Крім цього,у арт-марафоні брала участь відома українська письменниця Ірен Роздобудько, яка зачитувала власне есе «Прості люди» та кілька поезій.
Вхід на концерт був вільним, але стояла скринька для пожертв. Також всім присутнім організатори подарували по значку із написом «Каплі добра. Drops of kindness».
Самі організатори, пояснюючи назву проекту, підкреслили, що не варто забувати, що завжди є люди, яким необхідна хоча б краплина нашого добра і хай навіть це буде не фінансова допомога, а непотрібні нам речі чи добре ласкаве слово.

Последнее изменение Воскресенье, 03/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework