Громадські обговорення щодо призначення Ходаківського очільником Держгеокадастру: жодного «проти». ВІДЕО

5 липня у приміщенні Головного управління Держгеокадастру відбулися громадські обговорення щодо призначення в.о. начальника управління Олександра Олександровича Ходаківського. 

Адже ще 22 червня Держгеокадастр України видав наказ про виконання обов’язків начальника Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Ходаківським Олександром Олександровичем.

На обговореннях висвітлювалися питання, що є найбільш наболілими: корупція, незаконний розподіл землі та професійність працівників. Але головним завданням таких обговорень, за словами організаторів, є висвітлення саме моральної сторони нового обранця. І при цьому не обійшлося без традиційних запитань типу «Скільки соток в одному гектарі?». Бо, як сказали присутні, минулий обранець не зміг дати відповіді на такі елементарні професійні питання.

Отже, не дивлячись на те, що зала обговорень була заповнена громадськістю, лише одна людина утрималась від голосування, решта – єдиноголосно проголосували за обрання Ходаківського у якості начальника Держгеокадастру, і, відповідно, жодного «проти».

За останні два роки було 4 призначення на посаду очільника Держгеокадастру області.

Нагадаємо, нового керівника призначили після того, як АТОшники перекрили трасу Київ-Чоп.

 

 

 

Последнее изменение Вторник, 05/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework