Степан Полторак: «Житомирський військовий інститут використовує свій потенціал лише на 30%»

6 липня Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова відвідав міністр оборони України Степан Полторак. Його візит пов'язаний із зміною керівництва інституту.

Урочисте представлення нового начальника, Олександра Левченка, відбулося на плацу, де вишикувалися кілька сотень курсантів. Разом з цим міністр нагородив кращих військових відзнаками Міністерства оборони України.

Степан Полторак заявив, що, відповідно до запланованих реформ, буде розширюватися матеріальна база інституту та кількість бюджетних місць для курсантів. Такі, за його словами, пов'язані перш за все із ситуацією у державі – нам необхідні висококваліфіковані військові спеціалісти, яких Житомирський військовий інститут і готує.

Разом з міністром були також представники місцевої влади: міський голова Сергій Сухомлин, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський та заступник очільника області Ярослав Лагута.

Міністр оборони також відзначив, що Житомирський військовий інститут має великі перспективи, але наразі свій потенціал використовує лише на 30%.

 

 

Последнее изменение Среда, 06/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework