Скандал навколо будівництва АЗС на Жуйка продовжується

6 липня, на засідання виконавчого комітету прийшли житомиряни, які проживають поблизу будівництва автозаправки на вулиці Бальзаківська, 12.

Люди занепокоєні тим, що хоча будівництво і призупинено, земля, на якій стоять їх будинки починає потроху зсовуватися.

«На трасі Житомир-Бердичів є 4 заправки, для чого ще одна?» - виявив обурення місцевий мешканець Костянтин Мілєр.

У відповідь міський голова Сергій Сухомлин повідомив що забудовник пообіцяв встановити GPS-маяки та почати будівництво опорної стіни вже у цю п’ятницю. При цьому документи пред’явлені забудовником будуть відправлені на перевірку.

З роз’ясненням ситуації що склалася навколо будівництва виступив представник забудовника Юрій Стрибан. Він повідомив, що документи на будівництво були належно оформлені, був виготовлений проект будівництва, який пройшов експертну оцінку. За словами Юрія, будівництво опорної стіни почнеться уже не в п’ятницю, а в середу, тому, що забудовник має узгодити деякі моменти із найближчими сусідами об’єкту. При чому встановлення даної стіни повинно було початися ще з 1 липня.

Зокрема, сьогодні о 17:00 уже будуть відомі показники GPS-маяків, встановлених на місці будівництва.

Рішенням виконавчого комітету стало створення виїзної робочої групи, яка у п’ятницю приїде перевіряти будівництво на дотримання вимог.

Нагадаємо, минулої п’ятниці міська рада призупинила будівництво заправки до перевірки всіх документів і зобов’язала звести опорну стіну. Проте нашим журналістам, будівельники, які працюють на території майбутньої ділянки розповіли, що ведуть будівництво заправки, а не зводять стіну.

 

 

Последнее изменение Среда, 06/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework