×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Боєць 30-ої бригади потребує допомоги

Сергій Полянський - випускник ЗОШ №9, батько двох учнів школи і про нього розповідається у сюжеті «Герой України» телеканалу 112.

«В Одеському госпіталі Сергій Полянський вже переніс кілька операцій на очах, у нього пошкоджені шия і руки. Він батько двох дітей, який став на захист нашої держави, а тепер потребує нашої допомоги. Сергій Полянський, 35-річний чоловік із Житомирщини, тяжко працював, щоб забезпечити свою родину – дружину та двох синів.

18 березня він був мобілізований до 30-ї механізованої Новоград-Волинської бригади та пізніше направлений в зону АТО, де перекваліфікувався у водія-механіка. 18 серпня – день народження обох синів Сергія, та цього року їм було не до свята – майже за тиждень до того поблизу Іловайська їх батько отримав важкі поранення голови та втратив багато крові. В Одеському госпіталі Сергій уже переніс декілька операцій на очах, в нього пошкоджені шия та руки. У майбутньому на нього чекає не одна операція з відновлення зору, пластики обличчя та тривала реабілітація. Давайте допоможемо чоловіку повернутися до нормального життя, а дітям повернемо батька», - йдеться у сюжеті.

Реквізити для допомоги: картка ПриватБанку: 5168757261271201, отримувач – Полянський Сергій.

Тел. дружини Наталі Полянської 0983019967

n160914563

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework