В Європу через Житомир: Учасники велотуру на підтримку дітей сиріт у Житомирі

6 липня до Житомира прибули учасники велотуру «За Україну та світ без сиріт», які мають за мету розповісти житомирянам про проблеми, які спіткають дітей сиріт в інтернатах та поза ним.

Колишні українські сироти поїхали у велотур, в якому відвідають аж дев'ять різних країн. За два місяці діти на двоколісних подолають 5 тисяч кілометрів. В кожній державі учасники велотуру закликатимуть людство подолати сирітство.

Стартували цього року учасники велотуру з Європейської площі (Київ) і проїдуть через 5 українських областей. Житомир став другим містом, у якому зупинилися велосипедисти.

Альянс «Україна без сиріт» - це всеукраїнський рух небайдужих людей, церков та організацій, які працюють в єдності, маючи спільну мету: охопити всіх дітей-сиріт справжньою турботою, дати можливість кожній дитині зростати в люблячій сім’ї і попередити сирітство в Україні.

Альянс не є політичним, релігійним чи комерційним утворенням. Альянс має партнерські відносини з міжнародними неурядовими, благодійними, громадськими та релігійними, а також урядовими установами.

Участь у велотурі беруть усиновлені діти зі своїми сім'ями, усиновителі, вихованці та випускники інтернатів, представники громадських та благодійних організацій.

За підтримки цієї акції, сьогодні, на майдані Корольова о 18:00 відбудеться концерт, у якому візьмуть участь житомирські музичні колективи та учасник та переможець шоу «Голос країни -2015» Антон Копитін.

 

Последнее изменение Среда, 06/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework