×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

З початку купального сезону на Житомирщині загинуло 14 осіб, серед яких 1 дитина

Вже пройшла половина найочікуванішої пори року – літа. Хтось уже провів свою відпустку, а хтось ще тільки планує жаданий літній відпочинок. 

Однак більшість відпочиваючих прагне поніжитися на сонці та скупатися у прохолодній водоймі. Найголовніше ж під час кожного відпочинку не втрачати голову та пам’ятати про безпеку.
Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.
З початку купального сезону поточного року на водних об’єктах Житомирщини загинуло 14 осіб, серед яких 1 дитина. Трагічний випадок із загибеллю дитини трапився у Новограді-Волинському. Там 10-річний хлопчик через власну необережність втопився у р. Случ. А на останніх вихідних в області зареєстровано ще один випадок загибелі на воді. Жертвою водної стихії став 27-річний чоловік, який потонув на кар’єрі у с. Слобода-Селець Житомирського району.
Рятувальники занепокоєні ситуацією, що складалася в області стосовно загибелі людей на воді. Особливо це стосується дітей, які залишені без нагляду дорослих. У період літніх канікул, більшість школярів перебуватиме без нагляду дорослих та шукатиме пригод і нових гострих відчуттів. Звичайно, не оминуть вони і водойми.
- Не перетворюйте відпочинок на воді у небезпечні забави, – застерігає заступник начальника Управління ДСНС у Житомирській області Олег Держанівський. – Дуже обережно плавайте на надувних матрацах, автомобільних камерах і надувних іграшках. Знайте, що вітром або плином їх може запросто віднести дуже далеко від берега. Не наближайтесь до суден, човнів і катерів, які пропливають поблизу вас. Досить часто на воді гинуть люди, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Саме тому ми закликаємо – ні в якому разі не купатися людям, які вживали перед цим спиртні напої.
Фахівці ДСНС також наголошують на тому, що досить небезпечно купатися наодинці. Бажано, щоб під час відпочинку біля води, поблизу були люди. Адже у разі пригоди на воді вони зможуть вам допомогти або ж покликати когось на поміч. Отож відпочивайте з розумом і пам’ятайте – відповідальність рятує життя!

Последнее изменение Понедельник, 11/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework