×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Волонтери просять допомогти у лікуванні маленькому житомиряну

«Терміново необхідна допомога Мартинович Іллі, 3 роки. Діагноз - мікроцефалія, спастичний тетрапарез, судомний синдром», - йдеться у повідомленні БО «Я - мама».
«Життя цього хлопчика почалось з тяжких випробувань. Вже на 2 день життя малюк був доставлений з палати сумісного перебування в реанімацію в стані клінічної смерті. Лікарі робили все можливе, щоб Іллюша мав право на життя. Вже через місяць встановили діагноз.

Хлопчик не сидить, не ходить, не говорить, просто лежить і спостерігає за навколишнім світом. У Іллюшки часто спостерігаються судоми, які кожного разу завдають нестримного болю хлопчику. І саме цей діагноз заважає пройти інші процедури, щоб малюк ходив самостійно та міг обійняти свою маму і сказати як він її любить.
Завдяки небайдужим людям, у хлопчика є шанс пройти діагностику та лікування в Німеччині, що допоможе зняти судоми та почати реабілітацію. Але для цього потрібно 7 тисяч євро. Тато працює вантажником, мама доглядає дитинку - тому особливо потрібна Ваша допомога. Важлива кожна гривня! ВІРИМО, ЩО ІЛЛЮША СТАНЕ СПРАВЖНІМ БОГАТИРЕМ!!!»
Контакти для зв'язку:
м. Житомир, вул. Котовського 15а – Центр «Я-мама!»
0674117034; 0937601464.

n170914570 2

n170914570 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework